Få et hurtigt overblik over ledige hoteller - alt samlet i en søgning
BORNHOLM BOOKING - Direkte booking på Internet           
Direkte Booking på Bornholmske hoteller
Forside · Hotel Info · Book Bornholm · Badeliv Bornholm · Mærk Bornholm · Oplev Bornholm · Aktiv Ferie

Mærk Bornholm
Skrigene på fuglefjeldet Hvidkleven. Lyden af store blå bølger, der hamrer løs på Hammerknudens klipper. Den larmende stilhed dybt inde i Paradisbakkerne...

...intet sted i Danmark er naturen så massivt tilstede. Intet sted er naturen så mangfoldig. Og når man spørger øens gæster, hvorfor de igen og igen vælger Bornholm som feriedestination, så er svaret næsten altid: Naturen. På Bornholm er naturen ikke noget, man tager ud til. Det er ikke noget, man kan fravælge. På Bornholm er naturen.
Bornholm er unik også selvom man har boet her i mere end 10 år. Øen overrasker stadig, viser nye sider af sig selv og giver nye oplevelser.

Næsten overalt kan man finde spor af Bornholms brutale fødsel i et inferno af glødende lava dybt ned i en bjergkæde. Fødselsveerne strakte sig over mere end 1400 millioner år og skabte den høje klippekyst, de mange sprækkedale på nordlandet, Ekkodalen og den bornholmske »skærgård«.
Blåskinsdalen. Hammerknuden. Døndalen. Sorte Muld. Den fennoskandiske randzone. Helligdomsklipperne. Paradisbakkerne. Slotslyngen.

Mangfoldighed er nøgleordet: De vilde klipper i nord. Moserne, den store skov Almindingen, klippeløkkerne midt på øen. Og østpå: Paradisbakkerne – hvor tiden forsvinder, magien begynder, og fornuften kommer under pres. Pludselig er der meget langt til Rådhuspladsen. Og mod syd: Markerne, de udstrakte sandstrande, lyngen og havet. Intet andet sted i Danmark har man så mange forskellige typer af natur indenfor rækkevidde.

Og ovenover alting....Moder sol. Lyset, horisonten, udsynet – som gennem århundreder har trukket i kunstnere og andre kreative sjæle.

Insidertip: Tag til Bornholm om foråret. Oplev magien, når vinter bliver til forår og øen eksploderer. Oplev miraklet, når øens tusindtallige kirsebærtræer springer ud i hvidt. Husk en tur til Døndalen. Mærk den unikke frodighed, anemonerne, ramsløgene og sprækkeldalens mere end 300 forskellige planter. Hør hvordan et dansk vandfald lyder.
PS. Bornholm er vanedannende. 7 ud af 10 turister kommer igen. Og som sagt - langt de fleste kommer her på grund af naturen. Og roen.

Tilbage til Forsiden

Bornholmbooking er et samarbejde mellem en række private bornholmske hoteller, pensionater og feriecentre.
Du booker direkte på overnatningsstedet uden fordyrende mellemled.
 
Forside · Hotel Info · Book Bornholm · Badeliv Bornholm · Mærk Bornholm · Oplev Bornholm · Aktiv Ferie
linkliste · sitemap