Få et hurtigt overblik over ledige hoteller - alt samlet i en søgning
BORNHOLM BOOKING - Direkte booking på Internet           
Direkte Booking på Bornholmske hoteller
Forside · Hotel Info · Book Bornholm · Badeliv Bornholm · Mærk Bornholm · Oplev Bornholm · Aktiv Ferie

Aktiv ferie
Bornholm er mere end sol, sommer og solbriller. Lystfiskeri, cykel-, golf- og løbeferie, samt masser af attraktioner med oplevelser og indsigt for både store og små

Prøv kræfter med naturen. Lej en cykel og få mere ud af Bornholm. Du kommer simpelthen tættere på. Der er mere end 200 km cykelveje til rådighed – på kryds og tværs af øen gennem skove, langs gamle jernbanespor, på små veje med begrænset trafik. Korte afstande, mange oplevelser. Hvis sveden springer, så hop af cyklen og tag en dukkert. Du kan leje cykler næsten overalt på øen.

Bornholms Middelaldercenter er en tidsmaskine, der sender jer hovedkulds tilbage til 12-1300-tallet. Få middelalderens Bornholm ind under huden på det årlige middelaldermarked: Ridderturnering, falkoneropvisning, krigen om Stormandsgården, boder, bueskydning, arbejdende værksteder, dyr og huse fra dengang.

Sæt en hel dag af. Besøg Joboland ­ bornholmernes forlystelsespark: Kæmpe vandland, minigolf, el-biler til de mindste, udendørs bowling, klatreland og en lang række andre »forlystelser«. Find en rolig plads i den hyggelige have ­ og slip børnene fri.

Oplevelsescenteret NaturBornholm i Aakirkeby er den bedste guide til den unikke bornholmske natur og øens brutale skabelsesproces. NaturBornholm er oplevelse med indsigt. Masser af hands-on aktiviteter, guidede ture og foredrag.

72 huller på fire baner gør, at der ikke er langt mellem golf-oplevelserne på Bornholm. 2 x 18 i Rø, 18 huller Rønne og 18 i Dueodde. Alle indenfor 45 minutters kørsel. Alle unikke og midt i den bornholmske natur. Så tag bare køllerne med.

Laks og ørred, torsk, sild, hornfisk - ud med snøren. Bornholm er et lystfiskerparadis – uanset om du står med stangen langs klipperne, i vaders på sydlandet eller har smidt grejet ombord på en trolling-båd. Hvert år drager lystfiskere fra hele Europa til Bornholm for at deltage i det årlige, store trolling-stævne.

Og så har vi slet ikke fået plads til Hammershus, Christiansø, Bornholms Sommerfuglepark, landbrugsmuseet Melstedgaard, Bornholms Kunstmuseum, dykning, kajakturene, rapelling på klipperne, det store femdages motionsløb Etape Bornholm – og alt det andet.

Tilbage til Forsiden

Bornholmbooking er et samarbejde mellem en række private bornholmske hoteller, pensionater og feriecentre.
Du booker direkte på overnatningsstedet uden fordyrende mellemled.
Forside · Hotel Info · Book Bornholm · Badeliv Bornholm · Mærk Bornholm · Oplev Bornholm · Aktiv Ferie
linkliste · sitemap